Americký podnikateľ Donald Trump a spol. D.I.C. sa stali obchodní partneri.......

11.06.2014 11:17

DIC bude hlavným partnerom a na 10 rokov tvorcom diamantových koruniek pre Miss Universe Organization

 

     Dňa 8. júna 2014, v priebehu príprav tohtoročnej súťaže Miss USA, ktorá sa konala v Baton Rouge v štáte Luisiana, si americký podnikateľ Donald Trump a prezident Diamonds International Corporation (ďalej len „DIC“) Luboš Říha vzájomne potvrdili rozsiahlu  spoluprácu. Česká firma DIC sa pre nadchádzajúcich 10 rokov stane nielen hlavným reklamným partnerom celosvetovo pôsobiacej firmy Miss Universe Organization, ale aj tvorcom diamantovej korunky pre súťaže Miss Universe, Miss USA a Miss US Teen.

Donald Trump je charizmatický človek. Prečítal som všetky jeho knihy a prial som si ho aspoň raz stretnúť. Týmto príjemným stretnutím a potvrdením spolupráce som si splnil svoj sen, ” povedal prezident DIC Luboš Říha.

Luboš Říha a Donald Trump

     DIC je zatiaľ druhou firmou v 62 ročnej histórií Miss Universe, s ktorou bola podpísaná zmluva na 10 rokov. Spojenie značky DIC s jedným z najznámejších brandov na svete je obrovský úspech. Týždeň pred konaním svetového finále sú webové stránky Miss Universe Organization najnavštevovanejšími stránkami na svete, otvorí ich asi 80 miliónov ľudí denne. Priamy prenos z vyhlásenia novej Miss Universe sledujú viac ako 2 miliardy obyvateľov našej planéty. Meno tvorcu korunky sa objaví v najprestížnejších life-stylových a módnych časopisoch.

        

 Luboš Říha a Miss Universe  2013 Gabriela Isler z Venezuely (vľavo)    Miss USA 2014 Nia Sanchez a Luboš Říha (vpravo)

 

     Miss Universe Organization má svoje partnerské firmy vo viac ako 90 krajinách celého sveta, najmä v krajinách, ako je Čína, Thajsko, Vietnam a Indonézia. Nesmierne populárna je ale súťaž taktiež v krajinách Latinskej Ameriky a priťahuje pozornosť miliónov ľudí.

 

Zdroj: D.I.C.