Diamanty s garanciou spätného odkupu!

26.06.2015 10:25

 Ak ste niekedy uvažovali alebo uvažujete o tom, kam si bezpečne odkladať peniaze a tvoriť si rezervu na nepredvídateľné udalosti, prípadne sa rozhodujete, či nechať svoje peniaze "pracovať a zarábať", máte na výber viac možností. 

     Na trhu sú rôzne ponuky produktov - od tých nehmatateľných až po  tie hmatateľné, s rôznymi výhodami a rozdielmi, odporúčané na  kratšie obdobie i na dlhodobé šetrenie, sporiace i investičné, konzervatívne i "adrenalínové" atď. 

 

      Každý z týchto produktov môže byť pre nás zaujímavý vtedy, ak máme dostatok správnych informácií o ňom a vieme, za akým účelom nám má slúžiť, čo chceme vyriešiť. Či chceme šetriť, ochrániť a zabezpečiť svoje peniaze alebo investovať za účelom ďalšieho ich zhodnocovania.

 

    Musíme tiež vedieť, na akú dlhú dobu ho budeme využívať, ale i naše finančné možnosti a toleranciu k prípadným rizikám, ktoré môžu byť s tým spojené. Nemenej dôležitou je aj informácia o tom, akým spôsobom budeme môcť  peniaze získať  späť, ak ich budeme potrebovať. To znamená, aká je likvidita daného produktu.

 

     Určite by nás mala zaujímať i bezpečnosť, respektíve riziká spojené s danou službou, či produktom. Aké služby a záruky nám obchodník ponúka, či je dôveryhodný, aké má skúsenosti, zázemie....

 

     V dnešnej dobe nie je problém takéto informácie získať pomerne ľahko. Ak sa sami ešte nevieme  zorientovať v množstve ponúkaných informácií, služieb a produktov, odporúčam obrátiť sa na človeka, ktorý má v danej oblasti skúsenosti a  výsledky a máme k nemu dôveru.

 

     Osobne mám dobré skúsenosti s niekoľkými produktami, ktoré spĺňajú mnohé kritériá - bezpečnosť, transparentnosť, uchovanie hodnoty, dokonca jej zvyšovanie, diskrétnosť, ľahkú prenositeľnosť i likviditu.

 

      Dnes by som upriamila pozornosť na diamanty, ktoré majú pre nás ešte viac zaujímavých vlastností. Okrem už spomínaných kritérií diamanty nepodliehajú krízam, politickej a ekonomickej nestabilite, nepodliehajú ani povinnej štátnej evidencii a majú oproti ostatným komoditám ďalšiu výhodu. Vedia totiž "osloviť" nielen rozum, ale svojou krásou a estetickou hodnotou zapôsobia na zrak a dokážu vyvolať i silné emócie a spomienky. Ak sme nimi obdarovali blízku osobu vo forme šperku, (nevylučuje sa ani investičný diamant), určite nikdy nezabudne na osobu a príležitosť, pri ktorej ich dostala.

Prečo teraz o tom píšem? 

 

    Možno máte už nejaké skúsenosti a informácie o diamantoch, možno nie. Na trhu pôsobí niekoľko obchodníkov s diamantami a ponúkajú rôzne služby i produkty. Keďže situácia na trhu sa stáva napätejšou, mnoho ľudí hľadá informácie a odborníkov, ktorí im dokážu kvalitne poradiť.

 

      Osobne spolupracujem  6 rokov so spoločnosťou Diamonds International Corporation . Táto spoločnosť sa za 10 rokov svojej existencie dokázala vypracovať na celosvetovo uznávaný a rešpektovaný holding, ktorý je členom a akcionárom antverpskej burzy Beurs voor Diamanthandel i členom Dubajskej diamantovej burzy. Na 10 rokov uzatvorila jedinečnú spoluprácu s Donaldom Trumpom na projekte Miss Universe. Spoločnosť má svoju jasnú víziu a snaží sa svojim zákazníkom poskytovať len tie najlepšie služby, produkty i zázemie. 

 

      Spoločnosť DIC prichádza od 1. 6. 2015 s jedinečnou novinkou v oblasti diamantov - s garanciou likvidity vybraných investičných diamantov, ktoré okrem certifikátu od jedného z renomovaných a celosvetovo uznávaných gemologickách laboratórií (IGI, HRD, GIA) dostanú aj Certifikát garancie likvidity, ktorý zaväzuje DIC k odkupu tohto diamantu. 

 

     Pokiaľ sa chcete dozvedieť podrobnosti o likvidite, garancii, prípadne máte iné otázky, vyplňte, prosím Kontaktný formulár, aby som Vám mohla odpovedať buď mailom, prípadne si dohodneme osobné stretnutie. 

Kontaktujte nás