Jedinečný produkt - diamanty dostupné aj na splátky s garantovanou likviditou!

22.06.2015 13:08

Na slovenskom trhu sa objavil jedinečný produkt "Diamantová istota", ktorý priniesla spoločnosť Diamonds Internationak Corporation (DIC).

 

Čím je taký výnimočný a prečo  si zvoliť program Diamantová istota

 

Dôvodov je niekoľko. Umožňuje širšej verejnosti získať kvalitné diamanty aj formou mesačných splátok od 55,-€ (závisí od zvolenej varianty). 

Otvára  možnosť takým ľuďom, ktorí hľadajú pre svoje peniaze bezpečnejšie a istejšie formy  a pochopili potrebu tvoriť si finančnú rezervu pre seba, deti, vnúčatá a využiť pritom produkt hmatateľný, hodnotný i krásny zároveň, ktorý skutočne vlastnia. 

Produkt, ktorý svoju hodnotu dlhodobo nielen uchováva, ale i zvyšuje

Navyše nepodlieha krízam,  módnym vplyvom, hlavne však politickej a ekonomickej nestabilite, či hospodáreniu bánk a štátu.  

Diamant má najmenšiu volatilitu zo všetkých komodít, preto je najstabilnejší. 

Zároveň je  ľahko prenosný a uznávaný i predajný v každej civilizovanej krajine.    

 

Program  Diamantová istota je výnimočný produkt i tým, že klient má spoločnosťou DIC garantovaný odkup diamantov, zakúpených  v rámci tohto programu. Navyše môže získať bonus a využíť zľavy na vybrané diamanty. Systém splácania a produkt má  počas celej doby splácania pod kontrolou. Vybrať si môže zo 4 variant podľa vlastných možností a k diamantu získava certifikát.

Určite klienta poteší i fakt, že investícia do diamantu nepodlieha dani z výnosov.

 

Pokiaľ teda hľadáte vhodný produkt a potrebujete získať podrobnejšie informácie, pozrite si viac aj na  www.diamantovaistota.sk . Ak Vás informácie zaujmú a presvedčia, máte dve možnosti. Konajte hneď a na uvedenej stránke vyplňte priložený formulár, kde do kolónky Partnerský kód  vpíšte SK7311

 

Ak ešte potrebujete viac informácií a konzultáciu, svoje otázky i požiadavky uveďte do Kontaktného formulára Diamantová istota Ak uvediete svoje telefónne číslo, môžme si dohodnúť osobnú bezplatnú konzultáciu

 

 

Kontaktný formulár Diamantová istota