Pozvánka na Diamantovú výstavu

14.10.2015 19:35

Výnimočná Diamantová výstava v Bratislave už v novembri!

Čo uvidíte?

Jedinečnú a prvú korunku Miss Universe, ktorá bola vyrobená v dielňach českej spoločnosti Diamonds International Corporation, ktorá podpísala v júni roku 2014  na 10 rokov kontrakt s Miss Universe Organization  na výrobu korunky pre Miss Universe, Miss Teen a Miss USA. V pozadí tejto organizácie stojí známy, úspešný a uznávaný americký  podnikateľ a miliardár Donald Trump.

Korunka má hodnotu približne 300 tisíc  USD a jej výroba trvala (od návrhu až po realizáciu) 3000 hodín. Pracovalo na nej 10 ľudí.  Je vyrobená z:

  • 311 ks Diamantov - spolu 11 ct,
  • 5 ks Blue Topaz - 100 ct,
  •  198 ks Blue Safir - 30 ct,
  • 33 ks  českých Krištáľov, 
  •  220 g zlata - Au 585 - 14 ct ,
  • Celková váha korunky je 411 g.

 

Okrem originálnej  diamantovej korunky Miss Universe bude k dispozícii široký výber diamantov rôznych brúsov, zaujímavých farieb a parametrov   vo veľkosti od 1 - 10 karátov.

Na výstave bude predstavená i nová kolekcia krásnych a jedinečných šperkov.

 

Výstava sa uskutoční v dňoch 4.-14. novembra 2015 v priestoroch showroomu spoločnosti Diamonds International Corporation na Krasovského 13 v Bratislave. Otvorená bude denne v čase od 11,00  do 19.00 hod.

 pozvánka na Diam.Výstavu

 
 

Pokiaľ Vás pozvánka zaujala a máte v úmysle Diamantovú výstavu navštíviť a zároveň sa chcete dozvedieť viac informácii o diamantoch, diamantových šperkoch, hodinkách a  výhodách vlastnenia diamantovsom Vám k dispozícii.

 

 

Do Komentárov uveďte svoje meno, mail a požiadavku. Ozvem sa Vám a dohodneme si termín Vašej návštevy.

 

 

P.S. Ešte pred návštevou výstavy  získajte dôležité informácie  ZDARMA. Poslúži Vám eBook

                                                

Chcem si dohodnúť termín výstavy